Toimitusehdot

Lauluhelmin verkkokauppa

Toimitus- ja ostoehdot

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot
Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Toimitus ja kulut
Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti kirjeenä. Toimituskulut riippuvat tilausmäärästä.

Toimitusaika
Toimitamme tilaukset postin kuljetettavaksi yleensä yhden tai kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pyrimme ilmoittamaan, jos toimitusaika on pitempi kuin edellä mainittu.

Poikkeava toimitusosoite
Voitte tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseenne. Merkitkää tällöin oman osoitteenne lisäksi haluamanne toimitusosoite tilauslomakkeeseen. Voitte esim. tilata lahjaksi, jolloin toimitamme tuotteet lahjan saajan osoitteeseen. Samoin voitte tilata omaan väliaikaiseen osoitteeseenne.

Toimittamatta jättäminen
Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Maksaminen
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankit, sekä pankki- ja luottokortit. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkoutin palvelujen kautta. Klarna Checkout tarjoaa maksuvaihtoehdoksi myös laskua ja osamaksua.

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna Checkout yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarnan lasku ja osamaksu:
Mikäli asiakas haluaa hyödyntää Klarna Checkoutin joustavia maksutapoja, niin hänen täytyy tehdä sopimus Klarnan kanssa. Se mahdollistuu luovuttamalla ostotilanteessa heidän pyytämänsä tiedot. Henkilötunnusta vaaditaan luottotietojen tarkistamista varten. Joustavalla erämaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Palautukset
Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia. CD-levyjen suojamuovin poistamisen jälkeen levyä ei voi enää palauttaa. Toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme info@lauluhelmi.fi ennen palautusta palautuskäytännöstä sopiaksemme. Kuluttaja vastaa itse tuotteen palauttamisesta tai tuotteen vaihtamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa asiasta heti vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen asiakaspalveluumme info@lauluhelmi.fi.

Virhe tuotteessa
Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info@lauluhelmi.fi.

Ota yhteyttä vian havaittuanne, mieluiten sähköpostilla. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Ylivoimainen este (Force majeure)
Lauluhelmi.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lauluhelmin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Lauluhelmi.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Tarvittaessa saat lisäinfoa toimitus- ja muista ehdoista sähköpostin kautta.

Yhteystiedot:
Lauluhelmi
info@lauluhelmi.fi